Mozilla Werkt Aan Firefox-launcher Voor Android

Mozilla-Launcher-2
Mozilla is bezig met het ontwikkelen van een eigen Firefox-launcher voor Android. De launcher of “Android skin” kan draaien op Android smartphones en tablets en is gemaakt om het de gebruiker makkelijker te maken om dingen te vinden. 

De launcher is te vergelijken met Firefox OS en beschikt over de zelfde zoek functie. Door te zoeken in het daarvoor bestemde zoekbalk, zal je onder andere de resultaten van je geïnstalleerde apps, van apps die je nog niet hebt gedownload, van zoekmachines en Wikipedia zien. Zoek je bijvoorbeeld naar een film, dan krijg je ook de optie om de zoekopdracht te openen met bijvoorbeeld de IMDB app. Klik je hierop dan dan opent de IMDB app op de pagina van de film waar je naar zocht.

Mozilla-Launcher

De launcher van Mozilla is gemaakt in samenwerking met EverythingMe en zal draaien op verschillende versies van Android. Wanneer de launcher zal worden gelanceerd is nog niet bekend.

Mozilla is niet het eerste grote bedrijf dat een launcher heeft ontwikkeld. Facebook heeft ook al eens een eigen launcher ontwikkeld. De launcher, genaamd Facebook Home was echter geen succes.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.