Sony’s Slimme Bril Vanaf 10 Maart In Nederland Verkrijgbaar

Sony SmartEyeglassDe Sony’s SmartEyeGlass zal vanaf 10 maart in Nederland verkrijgbaar zijn. Het gaat om de ontwikkelaarsversie van de bril die een adviesprijs meekrijgt van 670 euro. De consumentenversie komt volgend jaar op de markt.

De Sony SmartEyeGlass is een antwoord op de Google Glass. De bril is vooral gemaakt voor de zakelijke gebruikers die op de hoogte willen blijven van de laatste berichten. In tegenstelling tot de Google Glass, waarbij een mini display in de rechterooghoek aanwezig is, projecteert de SmartEyeGlass teksten, plaatjes en symbolen over het hele blikveld. Zo zie je bijvoorbeeld tekstberichten, routebeschrijvingen en andere informatie voor je ogen zweven, wat een augmented reality gevoel geeft.

De bril is ook voorzien van een camera en een aparte controller voor Voice Control. Via Bluetooth kan je verbinding maken met je Android smartphone om bijvoorbeeld notificaties te ontvangen op je SmartEyeGlass. Door het vrijgeven van de ontwikkelaarsversie van de SmartEyeGlass, kunnen ontwikkelaars aan de slag met het maken van applicaties.

Persoonlijk denken wij dat de bril nog lang niet klaar is voor de consumentenmarkt. Zo is de bril nog veel te grof en “lelijk” en is het dragen van een extra apparaatje om de bril te besturen een slecht idee.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.