Samsung Plaatst Videoteaser Voor Galaxy S6

I-Am-The-Next-Galaxy-teaserSamsung heeft een teaser gepubliceerd voor de volgende Galaxy-toestel. De eerst volgende Galaxy is uiteraard de Galaxy S6 die op 1 maart zal worden aangekondigd.

Na tegenvallende verkoopcijfers van de Galaxy S5 zal Samsung naar verwachting alles op alles zetten om de Galaxy S6 zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo zal de smartphone volgens de geruchten onder andere een zeer snelle processor bevatten, een nieuw design krijgen en gaan beschikken over een metalen behuizing. Ook zal Samsung de software flink gaan verbeteren.

De teaser geeft weinig duidelijkheid. Zo zien we enkel de boodschap “Hoe sneller ik ben, hoe meer er af komt en hoe meer tijd ik kan geven aan anderen. Ik ben de volgende Galaxy” (#TheNextGalaxy).

We zien geen details van de smartphone zelf of van de software. Wat Samsung met het icoontje aan het einde van teaser duidelijk wil maken is ook niet duidelijk. Het lijkt op een bliksemschicht, wat een hint kan zijn naar de snelle en energiezuinige processor.

Samsung zal de Galaxy S6 over 2 week aankondigen, tot die tijd moeten wij het doen met de geruchten en teasers. Bekijk de teaser hier.

Via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.