Earin: Kleinste Draadloze Headset Laadt Op In Je Broekzak

Earin-Kickstarter-2Earin is een nieuw Kickstarter project dat is gestart door oud-medewerkers van Nokia en Sony Ericsson. Earin is de kleinste draadloze Bluetooth-headset dat in je broekzak kan worden opgeladen.

De Earin maakt via bluetooth 3.0 en 4.0 verbinding met je telefoon en gaat ongeveer 3 uur mee op een accu. Drie uur is niet al te lang, maar daar hebben de ontwikkelaars iets op gevonden. De headset wordt namelijk geleverd met een oplaad capsule waar je de oordopjes in kan plaatsen als je ze tijdelijk niet gebruikt. Terwijl je de oordopjes terug in je broekzak of tas stopt worden de oordopjes weer helemaal opgeladen dankzij de extra accu in de capsule.

Earin-Kickstarter

De Earin-oordopjes beschikken verder niet over knopjes of een microfoon. Je zult dus nog steeds je telefoon moeten pakken om de volume of een nummer te wijzigen. Ook zul je gewoon je telefoon uit je broekzak moeten halen om te bellen.

Het Kickstarter project heeft zijn streefbedrag van 179.000 pond al binnen enkele uren bereikt. Door het Kickstarter project te steunen kan je de Earin headset voor 119 pond (ongeveer 150 euro) kopen. De eerste headsets zullen naar verwachting in januari 2015 worden verzonden. De Earin headset zal uiteindelijk voor 159 pond in de winkels komen te liggen.

via [bright]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.