Amazon Presenteert Smartphone Met 3D-interface

Amazon-Fire-PhoneZoals eerder aangegeven heeft Amazon vandaag een presentatie gehouden waar het bedrijf zijn eerste smartphone heeft aangekondigd. De smartphone met de naam Fire Phone beschikt over een unieke 3D-interface, die zich automatisch aanpast door het hoofd van de gebruiker te scannen.

Dankzij vier ingebouwde camera’s kan de smartphone het hoofd van de gebruiker in de gaten houden. Door de interface aan te passen aan de kijkhoek van de gebruiker ontstaat er een zeer indrukwekkend 3D-effect. In de onderstaande video’s zien we een aantal 3D lock-screens van de Fire Phone.

Naast de speciale interface beschikt het toestel ook over een 4,7-inch display met een 720p-resolutie, een 2.2GHz quad-core processor, 2GB werkgeheugen, een 13 megapixel camera en een knopje aan de zijkant dat leidt naar Firefly. Firefly is een systeem dat producten zoals boeken en DVD’s kan herkennen door het gebruik van de camera en microfoon. Deze producten kan je vervolgens via Amazon gelijk kopen.

De Amazon Fire Phone is vanaf 25 juli voorlopig alleen beschikbaar in de Verenigde Staten via AT&T. Het is niet bekend of en wanneer de smartphone in Europa via andere providers beschikbaar zal zijn. Ook over de prijs is nog niks bekend.

via [nrc]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.