Galaxy Y Pro, Galaxy Y, Galaxy Ace in Dualsim-variant

Voordat je verder gaat met lezen, waarschuw ik alvast dat deze telefoons niet naar Nederland komen. Samsung heeft namelijk drie bestaande Android-smartphones aangekondigd, maar dan de dualsim variant. Het gaat hier om de Galaxy Y Pro, Galaxy Y en Galaxy Ace. Het is nog niet eerder gebeurt dat een populaire Android toestel uitkomt in een dualsim variant.

SammyHub meldt dat deze modellen zijn bedoeld voor de Indiase markt. Dit omdat in India veel regionale providers werken, die vervolgens allemaal andere netwerktechnieken maar ook andere frequenties gebruiken. Dualsim-toestellen zijn daarom super populair in India. Ook is de Indiase markt met 1,2 miljard mensen 2 keer zo groot als de hele Europese Unie.

Samsung en Nokia zijn op dit moment koplopers, als het aankomt op het aantal telefoons met de dualsim techniek. Helaas komen deze telefoons in de meeste gevallen alleen in Azië uit. Heel af en toe druppelt er een keer eentje op de Nederlandse of Belgische markt.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.