Microsoft Toont Indrukwekkende HoloLens-demo

Microsoft-HoloLensAugmented Reality is iets wat steeds toegankelijker wordt en Microsoft is één van de bedrijven die actief bezig is met het ontwikkelen van dergelijke VR producten. Tijdens de Build-conferentie heeft Microsoft een indrukwekkende demo gepresenteerd van de HoloLens.

Tijdens de demo werd onder andere de augmented reality-space Holographic getoond om te laten zien wat allemaal mogelijk is met de HoloLens. Zo zien we Windows applicaties zoals Skype, een videospeler en een weer widget. Het is mogelijk om deze widgets overal in je omgeving te plaatsten en de applicaties kunnen je volgens. Je kan zelf het formaat van deze applicaties aangeven om bijvoorbeeld een film in groot formaat te bekijken.

Microsoft heeft grote plannen met de HoloLens. Zo heeft het bedrijf al de handen ineen geslagen met NASA, Autodesk en Sketchfab om toepassingen te maken voor HoloLens. Het duurt waarschijnlijk nog wel een paar jaar voordat dergelijke producten voor de normale consument beschikbaar zal zijn, maar Augmented Reality komt steeds dichterbij.

via [winmagpro]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.