ZGPAX S79 Bluetooth Smartwatch Phone: Smartwatch Met SIM-slot Voor Twee Tientjes

ZGPAX S79 Bluetooth Smartwatch PhoneDe ZGPAX S79 Bluetooth Smartwatch Phone is een “must have” voor de gadget liefhebbers. De smartwatch kost nu namelijk slechts 25 dollar en beschikt naast een Apple Watch-uiterlijk ook over een SIMkaart-slot en SD-kaart-slot.

De smartwatch met de wat minder mooie naam ZGPAX S79 beschikt over een 1,54-inch vierkant display met een resolutie van 240 x 240 pixels, uitbreidbaar opslagruimte, een 0.3 megapixel camera aan de voorzijde en een 320mAh accu. De ZGPAX S79 is een zogeheten “Watch Phone”. De smartwatch heeft namelijk een SIMkaart-slot, waardoor de smartwatch ook prima werkt zonder te verbinden met een smartphone.

ZGPAX-S79-Bluetooth-Smartwatch

De smartwatch kan via Bluetooth 3.0 verbinding maken met een smartphone en is onder andere te gebruiken als stappenteller en slaap monitor. Uiteraard kan je ook bellen en sms’en met de ZGPAX S79. Er is onder andere een voice recorder-app, een muziek-app, een alarm-app en een camera-app aanwezig. Met de camera-app kan je zowel de camera van de smartphone als die van de smartwatch bedienen.

De “ZGPAX S79 Bluetooth Smartwatch Phone” heeft een rubberen polsband en werkt met Android en iOS apparaten. Vanwege de SIMkaart-slot en de SD-slot heeft de smartwatch wel een wat dikkere afmeting van 4.1 bij 4.8 bij 1.3 cm. Maar voor die twee tientjes mag je ook niet anders verwachten.

ZGPAX-S79-Bluetooth-Smartwatch-Phone-2

De ZGPAX S79 Bluetooth Smartwatch Phone is nu verkrijgbaar bij GearBest.com voor slechts 25,74 dollar (ongeveer 22 euro) in de kleuren blauw, zwart, roze, chocolade bruin, goud en titanium grijs.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.