Samsung trapt nieuwe iPad de grond in

Samsung heeft de aanval ingezet tegen Apple, gelijk na de release van de nieuwe iPad heeft Samsung een vergelijkingstabel (tussen de iPad en Galaxy Note) doorgestuurd naar alle media. Samsung stipt in de vergelijking diverse functionaliteiten aan die de Galaxy Note 10.1 wel heeft en de iPad 3 niet of functionaliteiten die beter zijn op de Galaxy Note.

In de tabel gaat Samsung vooral diep in op het stylus gebruik, volgens Samsung is de iPad niet gemaakt om teksten mee te schrijven en ook het bewerken van foto’s zou niet zo nauwkeurig zijn als op de Galaxy Note. Ook -hoe kan het ook anders- pakt Samsung nog even de mogelijkheid erbij om 2 apps tegelijkertijd te gebruiken, dit kan namelijk niet op de iPad. Ook de dikte en het gewicht van de tablet wordt afgekraakt aangezien dit van de Note beter is.

 

Eerlijk is eerlijk, ook de iPad heeft een aantal pluspunten tegenover de Note. De resolutie van de iPad ligt namelijk aanzienlijk hoger en ook de processor wordt niet door Samsung meegenomen in de vergelijking.

Wel moeten we even meegeven, dat dit akkefietje is begonnen door Apple. Zij maakten een vergelijking tussen de Galaxy Tab 10.1 en de iPad 3, ook kraakte zij de apps van de Galaxy Tab volledig af.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.