“Dit Zijn Gelekte Camerasamples Van Samsung Galaxy S9”

Samsung Galaxy S9Samsung zal op 25 februari de Galaxy S9 en Galaxy S9+ introduceren tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. De smartphone krijgt vermoedelijk een hele goede camera. Er zouden nu camera samples zijn uitgelekt die ons iets meer informatie geven over de mogelijkheden van de camera.

Volgens de geruchten krijgt de Galaxy S9 een camera met een variabele diafragma, terwijl de Galaxy S9+ is uitgerust met een dual-camera. Er zijn nu sample-foto’s uitgelekt die volgens de bron zijn gemaakt met Samsung’s aankomende vlaggenschip. De foto’s zeggen op een subtiele wijze meer over de camera van de Galaxy S9(+).

samsung-galaxy-s9-camera-sample

Op de eerste foto zien we een kind op een schommel. De foto is ondanks de bewegingen van de schommel erg scherp. Dit is een hint naar een snelle sluitertijd. Op de tweede foto zien we een ideale interpretatie van licht en op de derde foto een scherptediepte-effect, waarbij de kat scherp is en de achtergrond wazig.

Zelfs als de bron inderdaad echte camera-samples van de Galaxy S9 heeft weten te bemachtigen, dan moeten we er rekening mee houden dat de foto’s zijn gemaakt in de ideale omstandigheden en mogelijk met behulp van extra apparatuur. Toch zijn wij erg nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de Galaxy S9 camera.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.