Alcatel Introduceert Idol 4+ En 4S Met Speciale “VR-verpakking”

Alcatel Idol 4+ VR doosAlcatel heeft twee nieuwe smartphones geïntroduceerd die worden geleverd in een zeer speciale verpakking. De doos van de smartphone kan namelijk worden gebruikt als VR-bril.

De doos van de Alcatel Idol 4+ en 4S is gemaakt van plastic. Deze kan worden gebruikt als stevige VR-bril. Dit heeft Alcatel tijdens de vooravond van het Mobile World Congress in Barcelona laten weten. Een andere interessante functie is de ‘Boom’-knop op de smartphone. Dankzij deze knop kunnen gebruikers, afhankelijk van de app die ze gebruiken, een extra functie inzetten. Zo kan de knop tijdens het bekijken van foto’s bijvoorbeeld een slideshow starten, tijdens het luisteren van muziek meer Bass creëren of vanuit de standby-modus gelijk een foto maken.

De Alcatel Idol 4+ is voorzien van een Snapdragon 617-chip, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte en een 5,2-inch Full HD-display. De Alcatel Idol 4S heeft een Snapdragon 625-chip, 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte en een 5,5-inch scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De toestellen krijgen een adviesprijs mee van 300 en 450 euro.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.