Prijzen Galaxy S7 En Galaxy S7 Edge Opgedoken In Een Brochure

Samsung-Galaxy-S7-Edge-RenderVlak voor de introductie van de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge zijn de adviesprijzen van de toestellen opgedoken in een brochure. In deze brochure staan ook enkele details van deze smartphones vermeld.

Voor mensen die de geruchten over de nieuwe flagship-toestellen al langer volgen is er weinig verrassends te melden. Zo krijgt de Galaxy S7 in Europa een prijs van 699 euro en de Galaxy S7 Edge een prijs van 799 euro. Dit komt overeen met eerdere geruchten.

De brochure spreekt verder over een 5,1-inch Super Amoled-scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels (577 PPI) voor de Galaxy S7. Intern vinden we een Qualcomm Snapdragon 820 of Exynos 8890 octa-core chip, 4GB werkgeheugen en 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Het design heeft veel weg van de huidige Galaxy S6, maar de materialen die voor de behuizing worden gebruikt zijn wel aangepast.

Wil je meer weten over de Galaxy S7, vergeet dan niet om de Samsung Unpacked-presentatie later vandaag te volgen in virtual reality. Daar zal Samsung eindelijk de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge officieel introduceren.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.