KPN lanceert eigen Android smartphone

Altijd leuk, telecom providers die een eigen merk smartphone op de markt gaan brengen. In dit geval gaat het om KPN, zij gaan namelijk een eigen Android smartphone op de markt brengen namelijk de KPN Smart 200. KPN wil zich hiermee richten op de mensen die net overstappen op een smartphone, waarschijnlijk om de leercurve minder stijl te maken. Het toestel wordt geleverd met 20 vooraf geïnstalleerde apps, denk hierbij aan marktplaats en Buienradar.

Het toestel is voorzien van een 4,3-inch touchscreen van 800×480 pixels. Het draait op een 800MHz-processor en werkt met Android 2.3.6 (Gingerbread). Het toestel zal ongeveer zo’n 200 euro gaan kosten. Welke fabrikant dit toestel produceert is niet bekend maar volgens techsite Tweakers.net heeft het ontwerp veel weg van de smartphones van de Chinese fabrikant Huawei. Huawei staat erom bekend veel eigen merk toestellen te maken.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.