Samsung Vraagt Patent Aan Voor Stylus Met Ingebouwde Speaker

Samsung S Pen speaker patentDe Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung heeft een patent aangevraagd, waarin een stylus te zien is die is uitgevoerd met een ingebouwde speaker. Samsung heeft de patent al in maart van dit jaar aangevraagd.

Zoals altijd met patenten is het nooit zeker of we ooit een soortgelijk product op de markt gaan zien, maar de patent die we in de onderstaande afbeelding zien is best interessant. We zien hier namelijk een S Pen met ingebouwde speaker. Een dergelijke S Pen kan worden gebruikt om de speaker in de phablet te combineren met de speaker in de S Pen, om zo een stereo speaker te creëren. Het is misschien ook wel mogelijk om de S Pen op een bureau te leggen om zo een gesprek te voeren. Momenteel kunnen we alleen over de mogelijkheden speculeren.

Samsung S Pen speaker

Samsung zal in 2017 weer een nieuwe Galaxy Note presenteren, die na het dilemma van de exploderende accu’s in de Galaxy Note 7, een goede indruk moet maken als Samsung zijn naam wil zuiveren. Samsung voorziet de S Pen elke keer weer van nieuwe functies, maar een S Pen met ingebouwde speaker is wel de grootste wijziging die we tot nu toe hebben gezien.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.