Nieuwe persafbeelding Samsung Galaxy S3?

Er duiken continu zogenaamde persafbeeldingen en renders op van de Samsung Galaxy SIII en dit zal zo blijven totdat er vanuit Samsung een officieel bericht komt met foto/afbeelding. Ook vandaag dook er weer een afbeelding op die veel weg heeft van een officiële persafbeelding, verschillende bronnen verklaren dan ook dat dit toch wel de meest realistische afbeelding van de Galaxy S3 tot nu toe is.

Er zijn een aantal zaken die gelijk opvallen als we naar de afbeelding kijken, zoals de metalen casing van de Galaxy S3. Net als een aantal oudere modellen van Samsung heeft deze telefoon ook een licht gebogen onderzijde. Ook opvallend is dat de datum 22 mei weer opduikt, deze kwam namelijk ook aan het licht bij een vorige gelekte foto. Op 22 mei wordt er door Samsung een evenement gehouden in London waar “The new generation” zal worden aangekondigd.

Wanneer de telefoon nou precies uitkomt kunnen we niet vastzetten, maar aangezien we gisteren al konden schrijven over verschillende testen door verschillende providers, kunnen we duidelijk stellen dat er veel gaande is rondom Samsung en de nieuwe Galaxy.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.