Android ICS voor Samsung Galaxy S2 komt dichterbij

Het gaat allemaal wat rommelig rondom de Android Ice Cream Sandwich update van de Samsung Galaxy SII en wat dit onderwerp betreft, tasten wij net zo goed in het duister als jullie. Maar houdt hoop! Wij ontvangen sinds gisteravond verschillende berichten van mensen uit België en Luxemburg dat zij de update al hebben ontvangen. Dit is eigenlijk goed nieuws aangezien de update letterlijk dichterbij komt maar het is toch ook wel van den zotten (haha) dat 2 landen die kleiner zijn dan Nederland de update eerder ontvangen!

Hoe nu verder? Nou, het is nog heel eventjes afwachten. Maar wij vermoeden dat de update ook voor Nederland er heel heel heel snel aankomt aangezien de Benelux (België, Nederland, Luxemburg) gezien wordt als regio door Samsung, dus dan kunnen ze toch niet ons koude kikkerlandje voorbij gaan?

Ow en trouwens, even een klein verzoekje, wij kunnen er vrij weinig aan doen dat we geen exacte datum kunnen melden aangezien wij ook afhankelijk zijn van de geluiden om ons heen. Wij willen jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden en doen dit dan ook door alles te melden wat er te melden valt. En dan nu het verzoekje, schreeuw AUB in de reacties niet naar ons alsof wij er wat aan kunnen doen.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

14 Reacties

 1. Dion schreef:

  Hmm, ik ken belgen die hem al sinds anderhalve week hebben, dus deze redenering vind ik een beetje raar.

 2. MrVrin schreef:

  @Dion: Dat lijkt me stug. Ofwel die Belgen hebben via een omweg 4.0 erop gezet ipv via Kies of de officiële Belgische release

  • Dion schreef:

   Nee hoor, via you-mobile kan je alle statussen per land zien, en daar waren reacties van Belgen die hem -gewoon via de legale, normale weg- al hadden.

 3. edwin schreef:

  Medio 2013 denk ik 😉

 4. edwin schreef:

  Barry denk dat jij zelf ook moet ophouden van komt nu heel snel hij is dicht bij hij komt eraan belgië heeft hem niet! Je maakt het er zelf ook beetje naar.
  Vrgr

 5. edwin schreef:

  Een maand geleden was hij volgens jou ook al heel dicht bij zo krijg je dit ook

  • Barry Meijer schreef:

   Klopt, omdat de geluiden daar naar waren (ook vanuit Samsung zelf). Elke keer als er een verandering in planning bleek te zijn heb ik dit gelijk gemeld. Daarnaast was de melding van een maand geleden legitiem, dat vervolgens blijkt dat Nederland (en toen België ook nog niet) er niet bij zit, tja daar kan ik weinig aan veranderen.

 6. lars schreef:

  edwin
  stop met zeuren tegen barry hij houd ons tenminste op de hoogte jij niet en als je dat dan toch een slecht artikel vind hou dat dan voor je

 7. Jean Loyens schreef:

  Het klopt dat er Belgen zijn die via de officiële weg KIES de upgrade hebben binnengekregen. Ik snap er ook niets van… Ik ben ook Belg en ik krijg dus nog niets te zien van dat er een upgrade beschikbaar is. Nu, ik heb die gewraakte 2.3.6 terwijl de mensen die beter af zijn 2.3.5 hadden. Misschien hebben enkel die mensen de 4.0 gekregen? Ik hoop echt dat ie nu snel komt, want ik heb echt problemen met mijn toestel: de problemen van 2.3.6 zijn dat als de wifi opstaat en je gsm gaat in slaaptoestand, dan komt ie niet meer aan nadien. Mocht iemand intussen bellen, dan ben je niet bereikbaar. Dat is al erg, maar te vermijden door de wifi af te zetten indien niet nodig. Erger is dat ik als ik gebeld word vaak niet kan opnemen. ik hoor de beltoon, zie de slider, neem op door te ‘vegen’ van links naar rechts, maar dan … heeft ie niet opgenomen. De beltoon stopt maar ik zie dat nog niet is opgenomen dus doe ik het opnieuw en opnieuw en opnieuw… soms lukt het alsnog als de beller lang genoeg blijft bellen, maar dikwijls wordt het dan ‘oproep gemist’. GRRRR…

 8. Ben schreef:

  Klaarblijkelijk ligt het niet aan het land maar aan de herkomst van je toestel. Ik woon zelf in Hilversum en kreeg via KIES op 3 april de melding dat ik ICS kon installeren en, wat bleek, de laatste XXLPS versie. De versie die ik zie heeft de toevoeging (LUX). Gezien het feit dat voor Belgie en Luxemburg de update beschikbaar is gesteld geeft aan dat ik blijkbaar een toestel heb ontvangen die niet voor de Nederlandse markt was bestemd. Toestel is unbranded en simlockvrij en geleverd door een Groningse webwinkel (los gekocht dus zonder abo). Mogelijk schept dat iets meer duidelijkheid. De toestellen voor de Nederlandse markt wachten klaarblijkelijk nog op de update.

 9. Sjoerd schreef:

  Hallo..Ik kan ook al upgraden via KIES alleen..dan zegt ie “Initialisatie niet ondersteund door GT-I9100” wat kan hier het probleem wezen?? ..moet ik KIES dan weer opnieuw installeren? of??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.