Eye: iPhone-case Met Ingebouwde Android-smartphone

Eye Android iPhone caseHeb je een iPhone, maar ben je stiekem toch wel een beetje gek op Android? Dan is de Eye de ideale case voor jouw toestel. De Eye voegt namelijk verschillende dingen toe aan je iPhone, waaronder een extra scherm met het Android-besturingssysteem.

De Eye is een opmerkelijk nieuw project dat is gestart op Kickstarter.com. Deze hoes voor de iPhone is namelijk uitgerust met enorm veel nieuwe functies, waaronder een extra 5-inch scherm met het Android-besturingssysteem, draadloos opladen, een extra 2800mAh accu, een extra SIM-kaart aansluiting, een microSD-slot, NFC, infrarood en een 3,5mm headphone jack. Door de iPhone om te draaien kun je het toestel gebruiken als Android-smartphone.

De Eye is geschikt voor de iPhone 6, 6s, 6 Plus, 6s Plus, 7 en 7 Plus. Op Kickstarter is het benodigde bedrag van $95.000 al binnen één dag opgehaald. Mensen die interesse hebben kunnen de Eye via Kickstarter op dit moment al bestellen voor $95. De uiteindelijke retail prijs is $189. De levering van de Eye staat gepland in augustus 2017.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.