Problemen Met Inruil Actie Galaxy S8

Samsung Galaxy S8Samsung heeft ter promotie van de Galaxy S8 een inruil actie gehouden, waarbij klanten $200 korting kregen als ze een werkende smartphone inleveren. Het toestel moet een werkend display hebben, geen beschadigingen hebben en niet geblacklist zijn. Verschillende Galaxy S8-eigenaren melden echter dat ze geen korting hebben ontvangen nadat ze een prima toestel hebben opgestuurd.

Voor de inruildeal moeten klanten simpelweg een werkende smartphone inleveren die voldoet aan de eerder genoemde punten. Stuur dit toestel op binnen een paar weken nadat je de Galaxy S8 hebt ontvangen. Na een bepaalde tijd krijg je een bericht van Samsung waarin staat of je de korting krijgt. Is dit niet het geval dan wordt er $175,- van je bankrekening afgeschreven. Je krijgt je inruil-toestel niet meer terug en je hebt geen inspraak op het besluit van Samsung.

Het opvallende aan de inruil-actie is dat alle toestellen welkom zijn. Dit is dan ook gelijk een probleem met de actie, aangezien veel mensen simpelweg een goedkope smartphone van slechts een paar tientjes kopen bij Wallmart om vervolgens $200 korting te krijgen. Sommige toestellen worden zonder problemen aangenomen, terwijl verschillende werkende iPhone 4S’en en Samsung Galaxy S6 Edge’s om onbekende redenen worden afgewezen.

Zo schreef een lezer van de website AndroidPolice dat hij een gloednieuwe Alcatel-smartphone had gekocht en zelfs had getest. Toch kreeg hij van Samsung te horen dat er iets mis was met het scherm.

Er duiken op Reddit steeds meer berichten op van succesvolle en onsuccesvolle inruil-pogingen. Sommige klanten sturen met succes een waardeloze smartphone op, terwijl andere klanten zonder succes een 5 maanden oude Note 5 inleverden.

Samsung heeft zelf nog niet gereageerd op de berichten. De deal is trouwens niet meer geldig.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.