Samsung Komt In November Met Opvouwbare Smartphone

SamsungDJ Koh, de CEO van de mobiele divisie van Samsung, heeft tegen CNBC gezegd dat Samsung in november een opvouwbare smartphone zal introduceren tijdens de ontwikkelaarsconferentie SDC.

Samsung werkt al jaren aan een opvouwbare smartphone, waarvan we de introductie al lang hadden verwacht. Het ontwikkelen van een dergelijke smartphone heeft echter langer geduurd dan gedacht, maar dit jaar krijgen we de opvouwbare smartphone eindelijk te zien. “Het is tijd om te leveren“, zegt Koh.

DJ Koh geeft aan dat je de smartphone in de meeste gevallen opgevouwen kunt gebruiken, maar wanneer je meer wilt zien, bijvoorbeeld tijdens het browsen, dan kun je de smartphone openvouwen. Samsung wil er wel voor zorgen dat het toestel niet simpelweg een tablet is wanneer je het toestel openklapt.

Maar zelfs ontvouwen, welk voordeel geeft dat ten opzichte van een tablet? Als de ontvouwen ervaring hetzelfde is als een tablet, waarom zouden consumenten het dan kopen?

Volgens Koh zal het voor consumenten gelijk duidelijk zijn waarom Samsung de opvouwbare smartphone wilde maken. Het ontwikkelen van het product was ingewikkeld, maar is nu eindelijk bijna afgerond.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.