Google verkoopt Galaxy Nexus via Google Play

Google heeft gisteren via haar Google Mobile Blog laten weten, de Galaxy Nexus te verkopen via hun online Google Play-winkel. In eerste instantie zal het alleen voor de Amerikanen zijn maar Google geeft aan dat het uiteindelijk ook in andere landen mogelijk zal zijn een Galaxy Nexus online te bestellen. Het gaat om de unlocked en unbranded versie van de smartphone, oftewel hij kan op elk mobiele netwerk gebruikt worden.

Google heeft het met de Nexus One ook geprobeerd om het online te verkopen maar zag daar op het laatste moment vanaf, dus we kunnen in dit geval spreken van de eerste keer dat Google een fysiek product verkoopt via Google Play.

Wanneer en in welke andere landen het mogelijk zal zijn om een Galaxy Nexus online te bestellen bij Google is nog niet bekend. Maar wanneer wij meer weten, weten jullie het ook dus blijf ons in de gaten houden!

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. Marcel schreef:

    Laat ze bij Google eerst maar eens de updates van de Galaxy Nexus op orde brengen. Ik heb nog steeds 4.0.2. Heb dit toestel onder andere ook gekocht vanwege de zgn snelle updates! Maar er zijn al verschillende fabrikanten die hun toestellen voorzien hebben van 4.0.3!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.