Lamborghini Introduceert Premium-smartphone Voor 2.450 Dollar

Tonino-Lamborghini-Alpha-OneLamborghini heeft samen met het Italiaanse bedrijf Tonino een premium-smartphone geïntroduceerd. De smartphone gaat over de toonbank voor maar liefst 2.450 dollar. 

De zogeheten Tonino Lamborghini Alpha One heeft een luxe uitstraling, maar de specificaties zijn minder krachtig dan je zou denken voor een toestel die voor meer dan 2000 euro over de toonbank moet gaan.

De Alpha One is voorzien van Italiaans leer met een gouden afwerking aan de zijkant. Het meegeleverde hoesje bestaat uit soortgelijk materiaal. Voor de behuizing is gebruik gemaakt van een materiaal dat sterker is dan titanium. Ook is het logo van Lamborghini aanwezig.

De smartphone beschikt over een 5,5-inch scherm met een QHD-resolutie, een Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 20 megapixel camera, een vingerafdrukscanner en dualSIM-ondersteuning. Aan de voorkant zit een Dolby dual-speaker en de smartphone draait op Android 7.0 (Nougat).

De Alpha One is vanaf nu verkrijgbaar in het Verenigde Koninkrijk, de United Arab Emirates en online.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.