“Binnenkort Wereldwijde Lancering Nokia X6”

Nokia-X6HMD Global introduceerde in mei de Nokia X6, maar dit toestel kwam alleen uit in China. Mensen in de rest van de wereld waren enigszins teleurgesteld, waardoor HMD Global overwoog om de smartphone misschien toch wereldwijd beschikbaar te maken. Een registratie laat nu zien dat de Nokia X6 mogelijk binnenkort al in andere landen te koop zal zijn.

HMD Global gaf eerder aan te overwegen of het bedrijf de Nokia X6 buiten China op de markt zal brengen. Helaas heeft HMD Global tot nu toe nog niet laten weten wat het uiteindelijke besluit is, maar er zijn nu wel een aantal certificaten opgedoken waaruit zou kunnen blijken dat een wereldwijde lancering voor de smartphone dichtbij is.

In de onderstaande registratie zie we het modelnummer TA-1103 opduiken. Het modelnummer voor de Nokia X6 in China is TA-1099, maar een hoop gegevens komen sterk overeen. Mogelijk gaat het om een iets aangepaste variant van de Nokia X6, om de smartphone geschikt te maken voor de markt buiten China. HMD Global heeft zelf nog niks aangekondigd, waardoor het momenteel dus nog om een gerucht gaat.

Nokia-X6-NCC-certification-TA-1103

De Nokia X6 beschikt onder andere over een 5,8-inch scherm met een 19:9-beeldverhouding en een resolutie van 1.080 x 2.280 pixels, een Snapdragon 636-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, 32GB of 64 GB opslagruimte, een 16MP + 5MP dual-camera, een 16 megapixel selfie-camera, een 3.060mAh accu en Android 8.1 (Oreo). In China gaat de smartphone voor minder dan 200 euro over de toonbank, maar volgens de geruchten zal de Nokia X6 buiten Europa een adviesprijs meekrijgen van rond de 250 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.