ZTE Axon M Is Vouwbare Smartphone Met 2 Schermen

zte-axon-mGeruchten over opvouwbare smartphones gaan al geruime tijd rond en nu heeft de smartphonefabrikant ZTE een dergelijke smartphone gefabriceerd. De zogeheten ZTE Axon M heeft twee 5,2-inch schermen die uitgeklapt een 6.75-inch scherm vormen.

In de onderstaande video zien we een demonstratie van hoe de ZTE Axon M werkt. De smartphone heeft twee 5,2-inch schermen met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, die samen goed zijn voor een 6,75-inch scherm. De ZTE Axon M is 12,1mm dik “als je slechts één scherm gebruikt” en weegt 230 gram.


zte-axon-m-2

De schermen zijn op verschillende manieren te gebruiken. Zo kun je aangeven of je beide schermen wilt klonen, beide schermen als één groot scherm wilt gebruiken of de schermen los van elkaar wilt gebruiken. Deze opties zijn zowel horizontaal als verticaal mogelijk. Ook kun je het tweede scherm als een soort standaard gebruiken, zodat je de smartphone schuin op tafel kunt zetten als je bijvoorbeeld een film wilt kijken.

De ZTE Axon M beschikt verder onder andere over een Snapdragon 821-processor en 4GB werkgeheugen. Waarschijnlijk zal ZTE de smartphone alleen in de Verenigde Staten en Japan op de markt brengen. Wanneer dit zal zijn en voor wat voor adviesprijs is nog niet duidelijk.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.