Blackview S8: Galaxy S8 Look-a-like Voor Slechts €127

Blackview S8 smartphoneWil je maar al te graag de Samsung Galaxy S8 aanschaffen, maar is de smartphone simpelweg te duur? In dit geval is een look-a-like misschien een interessante optie. De Blackview S8 heeft namelijk vrijwel hetzelfde uiterlijk als de vlaggenschip-smartphone van Samsung, maar dan met een veel aantrekkelijkere adviesprijs van slechts €127.

De Blackview S8 beschikt over een 5,7-inch scherm met een resolutie van 1440 x 720 pixels en een 18:9-beeldverhouding, een 1,5GHz MediaTek octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, zowel aan de voorkant als aan de achterkant een dual-camera, een 3180mAh accu en een vingerafdrukscanner. De Galaxy S8 heeft uiteraard betere specificaties, maar dit toestel kost vele malen meer dan de Blackview S8.

Blackview S8

De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat) en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud en blauw. De Blackview S8 kost tijdelijk slechts €127. Voor deze prijs zit zelfs een beschermhoesje, een screen-protector, oordopjes, een 3.5mm adapter en een ring-holder inbegrepen.

Blackview S8 unboxing

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

  1. Jord schreef:

    En de kwaliteit?

  2. Ann schreef:

    Ook benieuwd naar de kwaliteit en nederlands menu?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.