Teaser Toont Randloze HTC U11 Plus

HTC U11 Plus 2 november teaserHTC heeft via Twitter een nieuwe teaser gedeeld, waarop we een datum en een smartphone zien. Waarschijnlijk zal HTC op 2 november de HTC U11 Plus introduceren, die net als vlaggenschip-toestellen van de concurrentie een randloos design krijgt.

HTC heeft eerder al een teaser gedeeld waarop de datum “2 november” en de achterkant van een smartphone te zien is. De smartphone op deze teaser is volgens de geruchten de HTC U11 Plus. Nu heeft HTC een vergelijkbare teaser gedeeld, maar ditmaal zien we de voorkant van de smartphone. De schermranden van de HTC U11 Plus lijken minimaal.

HTC U11 Plus teaser

Volgens de geruchten krijgen we op 2 november dus de HTC U11 Plus te zien, die waarschijnlijk beschikt over een 6-inch scherm met een 18:9-beeldverhouding en een QHD-resolutie van 2880 x 1440 pixels. De vingerafdrukscanner zit aan de achterkant en intern vinden we een Qualcomm Snapdragon 835-chipset, 4GB of 6GB werkgeheugen en 64GB of 128GB opslagruimte. Een 3.5mm koptelefoonaansluiting ontbreekt en de smartphone beschikt net als de HTC U11 over Edge Sense, oftewel een knijpgevoelige behuizing.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.