“HMD Global Werkt Aan Nokia 3310 Met Android En 4G-ondersteuning”

Nokia 3310 3GBij de Chinese keuringsinstantie TENAA is een nieuwe variant van de Nokia 3310 opgedoken. Deze uitvoering draait op Android en heeft ondersteuning voor 4G-netwerken.

HMD Global, de fabrikant die verantwoordelijk is voor de productie van Nokia-smartphones, zal de nieuwe Nokia 3310 waarschijnlijk begin 2018 presenteren. Eerder introduceerde de fabrikant een Nokia 3310 met alleen 2G-ondersteuning, die later een opvolger kreeg met 3G-ondersteuning. Beide toestellen draaien echter niet op Android.

De derde versie van de Nokia 3310 krijgt dus ondersteuning voor zowel 2G, 3G als 4G, waardoor de mobiele telefoon voor veel mensen een stuk interessanter zal worden. Volgens de informatie van TENAA draait de nieuwe Nokia 3310 op het YunOS besturingssysteem. Dit systeem is gebaseerd op Android en kan daardoor ook verschillende Android-apps draaien. Zo zal het waarschijnlijk mogelijk worden om diensten als Facebook, WhatsApp, Instagram en Snapchat te installeren.

Qua design is de derde versie van de Nokia 3310 identiek aan zijn voorgangers. De kans lijkt helaas klein dat de smartphone ook in Europa op de markt zal worden gebracht, aangezien het YunOS besturingssysteem is gericht op de Chinese markt.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.