Herdesign Skype voor Android

Skype

 

De windows phone 8 applicatie voor Skype, inspireerden het androidteam om een even mooie en moderne applicatie te maken voor Android. Volgens Skype is de applicatie voor Android geen update, maar een volledig nieuwe applicatie. De app Skype 4.0 voor Android is helemaal opnieuw opgebouwd om ervoor te zorgen dat deze sneller en betrouwbaarder werkt met een betere stabiliteit, laadtijden en prestaties. Dit maakt Skype 4.0 tot de effectiefste en grootste update die we hebben gezien sinds versie 1.0 zo’n vijf jaar geleden. Het grootste voordeel is dat al het goede aan de app behouden is gebleven.

Elk deel van de applicatie is aangepakt, van het startscherm tot chatgesprekken, de profielpagina en alles wat ertussen zit. De vriendenlijst is verlevendigd met avatars. Naast de eindeloze stroom van teksten zijn nu iconen te zien. Ook kan er met een veeg gewisseld worden tussen recente gesprekken, favorieten en de gehele contactenlijst. Het uiterlijk daarbij is voornamelijk het blauw van Skype.

De vernieuwde versie van Skype is inmiddels al meer dan 100 miljoen keer geïnstalleerd. De update wordt in fases uitgerold naar alle beschikbare Android-toestellen. Het kan dus nog even op zich laten wachten, afhankelijk van uw toestel.

Download Skype 4.0 (gratis)

Laura

Android liefhebber, creatieveling en gek op nieuwe handige apps! Ik schrijf graag over Android, heb je een leuke tip laat het me weten!

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.