Google Nexus tablet vanaf juli verkrijgbaar

Google werkt aan een tablet, de Nexus Tablet. Dit is iets wat zeker is en daar hoeven we dus niet meer over te twijfelen. ASUS die de hardware kant van het verhaal gaat regelen, is ook zo goed als zeker. Dankzij Digitimes weten we nu ook dat de Nexus Tablet hoogstwaarschijnlijk in juli 2012 gereleased zal worden.

Doordat Google op het laatste moment nog wat wijzigingen door wilde voeren is de officiële planning van Google niet gehaald met betrekking tot de release van de tablet. Een van de wijzigingen is dat Google de prijs nog verder omlaag wou hebben. De bronnen van Digitimes wisten te melden dat Google in eerste instantie 600.000 tablets wil produceren, die in juni verscheept zullen worden naar verschillende landen met als einddoel 2,5 miljoen verscheepte tablets voor het einde van 2012.

Verzameling van de geruchten
Volgens de geruchten die her en der verspreidt zijn over de Nexus Tablet zal het apparaat voor 199 dollar in de schappen komen te liggen met een formaat van 7-inch, een dual-core processor en Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Uit andere geruchten bleek juist weer dat Google in eerste instantie een quad-core processor wou inzetten maar om de kosten te besparen werd dit toch een dual-core.

Wat nou de echte specificaties zijn van de Nexus Tablet, blijft gissen want er is nog niks officieel bekend gemaakt. Dit is hetzelfde met de prijs, ook daar is namelijk nog niks van bevestigd. Wanneer wij meer weten, weten jullie het ook!

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.