Alle Verkochte Oculus Rift Toestellen Werken Niet Meer

Oculus RiftDoor een fout werken alle verkochte Oculus Rift-headsets die verkocht zijn aan bedrijven en consumenten ineens niet meer. Een certificaat is verlopen waardoor geen enkele software meer werkt op de VR-brillen.

Een halve dag nadat ineens alle Oculus Rift-headsets onbruikbaar waren kwam Oculus met een reactie. Nate Mitchell van Oculus gaf via Twitter aan dat ze op de hoogte waren van het probleem en dat ze aan een oplossing werken.

Ondanks dat Oculus geen reden heeft gegeven is het duidelijk wat het probleem is. Net als producten van andere tech-bedrijven maakt Oculus voor hun ecosysteem een certificaat dat aan de hardware bevestigd dat de software in kwestie is gemaakt voor een Oculus Rift. Deze certificaat is nu verlopen waardoor nu niks meer werkt.

We verwachten zeer snel een oplossing, maar dit laat wel zien wat voor gevolgen een simpele fout kan hebben. Letterlijk nul Oculus Rift-headsets werken op dit moment. Dit kan vooral grote gevolgen hebben voor commerciële partners, die de Oculus Rift voor meer dan het spelen van games gebruiken.

via [dutchcowboys]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.