Turing HubblePhone Heeft Meerdere Schermen En 15x Optische Zoom

Turing-HubblePhoneTuring Robotic Industries werkt aan een smartphone die het bedrijf in 2020 op de markt wil brengen. Het is echter geen gewone smartphone, maar een klaptelefoon met meerdere schermen die over de hele smartphone doorlopen. Ook krijgt het toestel een krachtige camera met 15x optische zoom.

Turing heeft eerder zonder succes de Turing Phone uitgebracht. Toch heeft het bedrijf wel hele ambitieuze plannen voor de volgende smartphone. De HubblePhone moet namelijk gaan beschikken over een 60 megapixel camera met 15x optische zoom. De lens heeft een diafragma van f/2.8 in de groothoekstand en f/5.6 bij maximale zoom. De camera moet worden verwerkt in de scharnier van de klaptelefoon.

HubblePhone-afmetingen

Het bedrijf noemt specificaties als een 2,96GHz Snapdragon 855-socs, 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte, zowel in de main-deck als in de upper-deck. De main-deck heeft een 11,81-inch scherm dat helemaal rondom de behuizing is gebogen. De upper-deck heeft een 5,44-inch scherm aan de voorkant en een 5,41-inch scherm aan de achterkant.

De HubblePhone moet in augustus van 2020 in Europa op de markt verschijnen. De smartphone krijgt een prijskaartje mee van 2749 dollar. Of dit ook gaat lukken is nog maar de vraag, aangezien de Turing Phone stond ingepland voor 2015, maar uiteindelijk pas in 2016 werd uitgebracht. Ook is de smartphone nooit in massaproductie gegaan. Er zijn uiteindelijk namelijk slechts 1000 exemplaren geleverd.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.