Beveiligde Smartphone “Turing Phone” Vanaf Half Juli Verkrijgbaar

Turing Phone cameraMeer dan een jaar geleden werd de Turing Phone geïntroduceerd, maar beschikbaar was deze tot nu toe nog niet. Inmiddels is duidelijk geworden vanaf wanneer het bedrijf de smartphone gaat leveren, halverwege juli.

Het bedrijf achter de Turing Phone heeft er inmiddels voor gekozen om de smartphone niet te voorzien van Android, maar van Sailfish OS. Mensen die vroeg een pre-order hebben geplaatst krijgen later ook nog een upgrade naar de Snapdragon 820-chipset.

De lancering van de smartphone is meerdere malen uitgesteld omdat de behuizing van de Turing Phone niet voldeed aan alle eisen. In totaal zijn er maar liefst 26 versies ontwikkeld, met elke keer een kleine aanpassing aan de behuizing. De Turing Phone zal in eerste instantie worden uitgebracht met een Snapdragon 801-chipset, maar als gebaar naar de mensen die lang hebben gewacht zal er later ook een variant met een Snapdragon 820-chipset worden uitgebracht. Gebruikers kunnen de smartphone dan omwisselen naar de verbeterde versie.

Turing Phone 2

De Turing Phone beschikt verder over een 5,5-inch display met een Full HD-resolutie, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 3000 mAh accu en tot maximaal 128GB opslagruimte. Ook is de behuizing extra sterk zodat de smartphone tegen een stootje kan. De software op de Turing Phone (Sailfish OS) is aangepast zodat de bestanden op de smartphone extra goed zijn beveiligd en alleen door de eigenaar van de smartphone kunnen worden bekeken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.