Samsung Galaxy Note 9 Met 1 Kilo Goud

Samsung-Galaxy-Note-9-Caviar-goud-1Mocht je 999 euro voor een Samsung Galaxy Note 9 te goedkoop vinden, dan kun je altijd nog gaan voor de gouden variant die is gemaakt door Caviar. Dit toestelletje is namelijk voorzien van 1 kilo goud en kost zo’n vijftigduizend euro.

Voor veel mensen is de Galaxy Note 9 erg duur, maar je hebt altijd mensen die graag willen laten zien dat ze te veel geld te besteden hebben. Gelukkig heeft het Russische bedrijf Caviar voor deze mensen een Note 9 uitgebracht die er uit moet zien als een goudstaaf van 1 kilo. Aan de achterkant zit dan ook daadwerkelijk 1 kilo puur goud.

De gouden Galaxy Note 9 met 128GB opslagruimte kost 3,870,000 Russische roebel, omgerekend ongeveer 50,390 euro. De variant met 512GB opslagruimte kost 50,650 euro. Heb je nog wat geld over, dan kun je de smartphone hier pre-orderen.

Is de gouden variant niet echt jouw stijl, dan kun je de reguliere Galaxy Note 9 hier bestellen voor 999 euro. De versie met 8GB werkgeheugen en 512GB opslagruimte kost 1249 euro. Wanneer je een oude toestel inruilt krijg je tot 200 euro korting.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.