Samsung’s Bixby-assistent Nu Op Te Starten Door Twee Keer Op De Knop Te Drukken

Samsung-Galaxy-Note-9-BixbyOp de vlaggenschip-toestellen van Samsung is een eigen assistent aanwezig, genaamd Bixby. Bij de Galaxy Note 9 kun je Bixby opstarten met een knop aan de zijkant van de smartphone. Mensen die Bixby niet gebruiken vinden dit echter niet prettig, omdat de assistent ook opstart wanneer je de knop per ongeluk aanraakt. Daarom is het vanaf nu mogelijk om in te stellen dat Bixby pas opstart als de knop twee keer wordt ingedrukt.

De website Android Authority ontdekte de nieuwe optie die is toegevoegd aan de laatste update. Gebruikers kunnen nu kiezen om Bixby op te starten door de speciale Bixby-knop een of twee keer in te drukken. De Bixby-knop geheel uitschakelen is nog niet mogelijk.

De Bixby-knop zit onder andere op de Galaxy S8, S8+ S9, S9+ Note 8 en Note 9, vlak onder de volume-knoppen. Behalve bij de Note 9 is het op de andere toestellen wel mogelijk om de Bixby-knop volledig uit te schakelen. Samsung heeft eerder aangegeven dat dit in de toekomst ook mogelijk zal zijn op de Note 9.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.