Jelly Bean nu ook in Nederland voor Galaxy Nexus

De Android Jelly Bean update voor de Galaxy Nexus is deze week uitgerold, het leek erop dat dit enkel in de VS beschikbaar zou zijn (voor nu) maar op het forum van Androidworld zijn ondertussen al meerdere meldingen binnen gekomen, van mensen die de Android 4.1 update hebben binnengehaald op hun Galaxy Nexus. Wel is het zo dat deze gebruikers van een zogenaamd trucje gebruik hebben gemaakt, namelijk het legen van de cache van Google Services Framework.

Hoe werkt dat dan?
Om de cache van Google Services Framework te legen moet je het volgende doen, ga naar instellingen>Apps>Alles>Google Services Framework en druk vervolgens op ‘gegevens wissen’. Let op, hierdoor verlies je geen instellingen of belangrijke data. Vervolgens ga je naar instellingen>Over de telefoon>systeemupdates en als alles goed is zie je de nieuwe update op je scherm verschijnen.

Bron: Androidworld

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

3 Reacties

  1. Jelmer schreef:

    Dit lijkt voor mij niet te werken, het leegmaken van Google Services Framework en dan opnieuw controleren. Dit werkte met de update naar 4.0.4 ook al niet, doe ik iets verkeerd?

  2. Hullekie schreef:

    Het is mij net gelukt om de 4.1 update binnen te halen. Google Services Framework :gegevens wissen : app stoppen: zoeken naar updates. pas nadat ik heel snel na het stoppen van service naar updates heb gezocht werkte het. had het eerder al 25 keer geprobeerd zonder succes. dus mischien is de oplossing dat het heel snel moet. succes allemaal

  3. jheerink schreef:

    Niet meer nodig moeilijk te doen Vanochtend stond de update klaar op mijn nexus En nu inmiddels werkend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.