Palm Introduceert Nieuwe Telefoon “Als Tweede Toestel”

kleine-Palm-telefoonEr is voor het eerst sinds een hele lange tijd een nieuwe Palm telefoon geïntroduceerd. De kleine Android-telefoon is echter niet bedoeld als vervanger van je huidige smartphone, maar als tweede telefoon naast je grotere smartphone.

Sinds 2011 hebben we vrijwel niks meer gehoord over het merk Palm, maar dankzij een startup uit San Francisco is de merknaam terug. Palm keert terug met een kleine Android-telefoon met een 3,3 inch scherm. Ondanks dat je gewoon alle Android-apps er op kunt draaien is de smartphone gemaakt om als tweede telefoon te gebruiken. Vanwege het kleine scherm gebruik je het toestel alleen voor de hoognodige dingen, waarna je de Palm-telefoon weer weglegt.

Opmerkelijk aan de Palm-telefoon is dat je hem niet los kunt kopen. De telefoon is alleen beschikbaar voor abonnees van Verizon in Amerika als extra telefoon. Hiervoor betalen klanten 10 euro per maand. Mocht je wat simpele taken willen doen waarbij je geen groot scherm nodig hebt, dan pak je de Palm-telefoon. Je kunt op de Palm-telefoon de “Life Mode” inschakelen, waarbij de telefoon vrijwel geen stroom meer verbruikt en daardoor heel lang te gebruiken is.

De Palm-telefoon is vanaf November verkrijgbaar in Amerika, maar de kans is erg klein dat dit toestel ooit in de Benelux op de markt zal verschijnen.

via [bright]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.