Spotify-concurrent door Ziggo

Ziggo is eigenlijk wel de laatste waar we het van hadden verwacht maar het is toch zo, Ziggo heeft een muziekdienst gelanceerd in de vorm van een app. Het bedrijf laat weten zich vooral op muziek van Nederlandse bodem te richten. Om van Ziggo Muziek gebruik te kunnen maken heb je een abonnement nodig, deze heb je voor €4,95 per maand en dan kun je zonder limiet thuis muziek streamen. Wil je ook onderweg via de iPhone of Android app muziek streamen (onbeperkt)? Dan kun je het abonnement van €9,95 per maand afsluiten.

Kies je voor de laatste optie dan kun je de muziek ook lokaal op je telefoon opslaan, op deze manier heb je geen data verbinding nodig om muziek te kunnen luisteren. De app zelf is al te downloaden maar de dienst gaat pas om drie uur vandaag (maandag) online. Momenteel is de dienst enkel en alleen beschikbaar voor Ziggo-abonnees maar Ziggo heeft laten weten dat dit later hoogstwaarschijnlijk nog gaat veranderen. Volgens Ziggo kunnen zij met hun nieuwe dienst, Nederlandse gebruikers beter van dienst zijn dan buitenlandse aanbieders. Ziggo heeft een eigen muziekredactie samengesteld om lokale trends te signaleren, zodoende is de muziekbibliotheek altijd up-to-date en afgestemd op de laatste trends.

Downloaden
Klik hier om de app te downloaden

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.