App tip: Garfield’s Defense

Even weer tijd voor een leuke app tip! Dit keer bespreken we de game: Garfield’s Defense. Deze ontzettende leuke tower defense/strategie game is spannend tot het eind, het is namelijk de bedoeling dat je de koelkast bewaakt van Jon. Beschermen? Waartegen? Nou, tegen de ‘invaders’ die vanuit de ruimte hun zinnen hebben gezet op de schaal lasagne in de koelkast.

De vijanden komen vanuit de tuin richting de keuken en jij moet ze verslaan, samen met je vrienden Odie, Nermal, Wade, Orson, Arlene en Jon. Des te verder je komt des te meer vrienden kun je inzetten, ook kun je deze vrienden upgraden om nog sterker te worden. Verkijk je niet op hoe schattig het spel eruit ziet want het is echt een pittig spel en alhoewel je makkelijker kan upgraden wanneer je koekjes koopt, verdien je ook koekjes genoeg in het spel zelf. Dus met een beetje geduld en doorzettingsvermogen kun je genoeg koekjes verdienen om het spel meester te worden!

Afbeeldingen

Video

Downloaden
Klik hier om de app te downloaden

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.