TCL Toont Concept-smartphone Die Ook Als Een Smartwatch Te Dragen Is

TCL-opvouwbare-smartphonesTCL heeft een patent aangevraagd voor een wel heel opmerkelijke smartphone. We zien een concept van een smartphone met een buigbaar scherm, die opgevouwen kan worden als een smartwatch. Wij vragen ons echter af of mensen wel behoefte hebben aan dergelijke toestellen.

Het tijdperk van opvouwbare smartphones is nog maar net begonnen, maar fabrikanten zien al een hoop mogelijkheden voor de toekomst. Zo toont TCL een concept van een opvouwbare smartphone die zo te buigen is dat je de smartphone om je pols kunt dragen. We zien ook een aantal andere toestellen. Het lijkt hier te gaan om smartphones en tablets die je dubbel kunt vouwen. In totaal zou TCL werken aan vijf opvouwbare toestellen, aldus Cnet.

Het is nog onduidelijk of de bovenstaande vijf toestellen ook daadwerkelijk op de markt zullen verschijnen. Het komt namelijk wel vaker voor dat bedrijven patenten aanvragen en ideeën tonen die uiteindelijk nooit werkelijkheid worden. Het is goed mogelijk dat TCL de mogelijkheden aan het bekijken is en uiteindelijk één of twee toestellen uitkiest om daadwerkelijk op de markt te brengen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.