Gratis Samsung Galaxy SIII in ruil voor tekening

Social media is geweldig, het zorgt voor leuke interacties tussen bedrijven en consumenten. Er zijn vele voorbeelden van dit soort interacties maar omdat wij een site zijn voornamelijk gericht op Android, pakken we er een recent voorvalletje bij tussen Samsung en een trouwe fan.

Het speelde zich af in de maand mei en het het verhaal gaat over een Canadese man genaamd Shane. Shane was en is een grote fan van Samsung-producten, zodoende heeft hij ook een Samsung LCD TV, een Samsung Galaxy S en een Samsung laptop. Omdat hij zichzelf zo’n trouwe fan achtte, vond hij dat hij wel een gratis Samsung Galaxy SIII had verdient en zonder al te moeilijk te doen vroeg hij dit aan Samsung via Facebook (zie afbeelding):

Betalen met een tekening
In de conversatie tussen hem en Samsung kun je zien dat hij als een soort van betaling, een tekening van een Draak aanbiedt die vuur spuwt en roept “Rawr”. Samsung reageerde vrij snel met het bericht dat ze helaas niet zomaar gratis telefoons uit konden delen aangezien ze dan redelijk snel aan de grond zouden zitten als bedrijf, wel vonden ze zijn tekening van een draak “epic” en stuurden hem dan ook een tekening terug van een kangoeroe op een eenwieler.

Niet alleen was Shane niet teleurgesteld door de reactie van Samsung maar hij besloot de privé conversatie op Reddit te zetten, niet wetende dat hij het bedrijf een gigantische media aandacht zou geven. Zijn kleine conversatie met Samsung zorgde voor een gigantisch viraal effect en bleef niet onopgemerkt door Samsung. Samsung besloot dan ook Shane een verrassing te sturen als bedankje, namelijk een Samsung Galaxy SIII voorzien van zijn eigen stukje kunst (de draak). Niet alleen staat de tekening van Shane op de case van het toestel maar ook heeft hij zijn eigen custom launcher gekregen met de draak op de achtergrond.

Bron: Androidauthority.com

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.