Messi, Beckenbauer en Aliens In Galaxy 11 Videos

Er is een nieuwe reclame spot van Samsung op YouTube opgedoken wat meer vragen oplevert dan beantwoord. In de video zien we namelijk de bekende voetballers Beckenbauer en Messi, aliens en aan het eind “Galaxy 11”. Waar deze campagne voor dient is niet helemaal duidelijk, maar het maakt ons wel heel nieuwsgierig.

Messi is de goed betaalde Barcelona-speler en Franz Beckenbauer is de voormalig aanvoerder van het Duitse elftal. Aan het eind van de video zien we dat Beckenbauer, Messi aanwijst als aanvoerder, vervolgens kijkt Messi omhoog en zweeft er een enorm ruimte schip, daar stopt de video met de melding “Football will save the planet” – “Galaxy 11”.

Het gaat hier overduidelijk om de samenwerking van voetbal en Samsung. Galaxy 11 zal staan voor voor het elftal van Samsung, maar wat Samsung van plan is met dit voetbal team, wat aliens hiermee te maken hebben en of dit uiteindelijk een grote promotie actie is voor een nieuw product is tot nog toe onbekend. Mogelijk komt op deze Galaxy 11 site snel meer duidelijkheid.

via [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.