Samsung is update Galaxy Note aan het uitrollen

Het begint erop te lijken dat Samsung langzaamaan bezig is met het uitrollen van de Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) update voor de Galaxy Note. Een tijdje terug heeft Samsung nog aangegeven dat de Galaxy Note gebruikers iets langer moeten wachten dan verwacht met de update. Naast de update naar Android ICS krijg de Note ook de zogenaamde “Premium Suite“.

De update veranderd het gebruikersinterface lichtelijk, dit merk je vooral in het menu en in de instellingen van het toestel. De reden dat er verder weinig verschil te merken is, is omdat Samsung al haar toestellen voorziet van Samsung TouchWiz. En natuurlijk is TouchWiz ook meegenomen naar Android 4.0.

Geluiden
Het vermoeden van de update wordt bevestigd door meldingen vanuit diverse Europese landen waar de update zijn kop al heeft opgestoken. De berichten komen voornamelijk uit Duitsland en Italië. De update kan worden geïnstalleerd via Samsung KIES of ‘over the air’.

Premium Suite
Tegelijk met de update biedt Samsung ook de mogelijkheid om de zogenaamde ‘premium suite’ te installeren, deze suite geeft je de beschikking over een aantal gratis applicaties voor de Galaxy Note. Deze applicaties komen vooral ten goede aan de S-Pen technologie. Verder zitten er een aantal apps bij als ‘My Story’, deze app maakt het mogelijk om eigen kaarten te maken voor je familie en vrienden. Deze kaarten kun je vervolgens voorzien van handgeschreven berichten, een video, foto, tekst en spraak.

Men verwacht dat de Android 4.0 update voor de Galaxy Note binnen enkele weken ook beschikbaar zal zijn in Nederland.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.