Gelekte Foto’s Tonen Google Play Store Op BlackBerry 10

BlackBerry 10 Google Play Store
Een lid van het CrackBerry forum heeft vier foto’s geplaatst waarop de Google Play Store op een BlackBerry is te zien. Op de boven en onderstaande foto’s zien we een toestel dat draait op BlackBerry 10.2.1 dat momenteel getest wordt. Als we deze foto’s moeten geloven is er een mogelijkheid dat deze versie van BlackBerry zal worden uitgebracht met ondersteuning van de Google Play Store.

BlackBerry 10 Google Play Store 4

We moeten er gelijk bij zeggen dat we enkele vraagtekens bij deze foto’s zetten, vooral omdat we nog niet eerder geruchten hebben gehoord dat BlackBerry met iets dergelijks bezig zou zijn. Mochten de foto’s wel echt zijn, dan kan dit een goede stap zijn voor BlackBerry. BlackBerry doet het namelijk niet goed en is met veel bedrijven in gesprek geweest over een eventuele overname. Uiteindelijk is er besloten dat BlackBerry niet zal worden overgenomen, mogelijk is de stap naar Google Play Store ondersteuning “of zelfs Android ondersteuning” een strategie om BlackBerry nieuw leven in te blazen.

BlackBerry 10 Google Play Store 3

Momenteel is het al wel mogelijk om Android applicaties op BlackBerry 10 te draaien, maar developers zullen eerst BlackBerry 10 ondersteuning moeten toevoegen en de apps zullen vervolgens via de BlackBerry World app-store of PC moeten worden gedownload.

BlackBerry 10 Google Play Store 2

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.