YotaPhone: Smartphone Met Twee Schermen Gelanceerd

yotaphone
Een aantal weken geleden kondigde het Russische bedrijf Yota Devices de YotaPhone aan, een telefoon met een 4,3 inch HD LCD display aan de voorkant en een E-ink display aan de achterkant. Het toestel is sinds gister officieel gelanceerd in Rusland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje.

Het toestel heeft een adviesprijs van €499 meegekregen en beschikt naast de twee schermen ook over een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 1 megapixel camera aan de voorkant, een 1,7 GHz dual-core processor, 4G, 2GB RAM en 32GB opslagruimte. Het toestel draait op Android 4.2.2 (Jelly Bean).

De zwart-wit E-ink display aan de achterkant is het zelfde type scherm dat wordt gebruikt in e-readers. Het voordeel van het gebruik van het E-ink scherm is dat het weinig stroom verbruikt en goed te lezen is. Het display kan worden gebruikt om berichten zoals het laatste nieuws, Twitterfeeds, het weer of de tijd te tonen. Op deze manier kan je op de hoogte blijven zonder dat dit veel van de batterij verbruikt.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.