Meer Specificaties en Prijs van Xiaomi Redmi Note Bekend

Xiaomi-RedMi-NoteEen paar dagen terug schreven we over de Xiaomi Redmi Note, een phablet met een 5,5-inch display en een octacore-processor. Vandaag zijn er meer specificaties bekend gemaakt evenals de prijs van het toestel.

We wisten al dat de Xiaomi Redmi Note zal beschikken over een 5,5-inch display en een 1,7GHz MediaTek MTK6592 octacore-processor. Vandaag is ook bekend geworden dat er twee verschillende versies zullen worden uitgebracht.

Beide versies beschikken over een octa-core processor, waarvan de goedkopere geklokt is op 1,4GHz en de duurdere op 1,7GHz. Het goedkopere toestel krijgt 1GB werkgeheugen terwijl de duurdere variant over 2GB werkgeheugen beschikt. Beide versies beschikken over een 5,5-inch IPS-display met een resolutie van 1280×720 pixels, een 3200mAh accu, dual-SIM ondersteuning, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

Momenteel werkt het toestel nog niet met 3G-netwerken in Europa en is het toestel dus alleen geschikt voor gebruik in China. Wel zal Xiaomi binnenkort ook een versie ontwikkelen die overweg kan met 3G-netwerken in Europa en zal het toestel ook bij ons in de winkels komen te liggen.

De prijs van het toestel is erg indrukwekkend. De goedkoopste variant kost namelijk maar 799 Chinese Yuan, wat omgerekend ongeveer €93 is. De iets duurdere variant kost 999 Chinese Yuan, wat omgerekend ongeveer €116 is. In China zal het toestel volgende week al op de markt komen. Wanneer de Europese variant zal worden gelanceerd is niet bekend.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.