Wat Verwachten We Van De LG G6?

lg g5Met nog een aantal maanden te gaan wordt er al druk gespeculeerd over het nieuwe toestel van LG Electronics: de LG G6. De verwachtingen zijn hoog aangezien de G5 niet het succes werd waar men op hoopte. Blijkbaar was de wereld nog niet klaar voor de modulaire smartphone van vorig jaar. Hoewel de G5 met de modules eindelijk weer eens iets anders liet zien dan de andere smartphones heeft het LG geen windeieren gelegd. Met de G6 is LG van plan om het verlies van maar liefst 67 miljoen dollar van vorig jaar goed te maken. Wat kunnen we verwachten van de LG G6?

Irisscanner
Het laatste gerucht dat afkomstig is van de Korea Herald vertelt ons dat LG van plan is om een irisscanner in de smartphone te plaatsen. Dit is één van de nieuwe smartphone features die we in de nabije toekomst in meer smartphones kunnen verwachtingen. Op de Korea Electronics Show in oktober toonde LG al aan dat het over de techniek voor deze scanner beschikt.

Geen modules
LG zou voor de G6 smartphone niet kiezen voor de modules die beschikbaar zijn voor de G5. Dit zou betekenen dat LG niet doorzet met de modulaire smartphone wat investeerders mogelijk niet leuk gaan vinden. Het enige onderdeel dat verwijderd kan worden is de batterij volgens de laatste berichten.

Mobiel betaalsysteem
In de nieuwe smartphone gaat LG waarschijnlijk een mobiel betaalsysteem integreren met de naam LG Pay. Een half jaar geleden werd bekend dat ook LG aan een eigen betaalsysteem werkt. Met zware concurrentie van Apple en Samsung is het maar de vraag of dit standhoudt.

Uiterlijk
Er valt nog niet veel over het design van de smartphone te zeggen op dit moment. Er zijn nog geen afbeeldingen van het toestel gelekt. Wat uit de geruchten opgemaakt kan worden is dat de G6 geen gebogen scherm krijgt. Hiernaast zou de behuizing door de hoge kosten niet bestaan uit metaal en glas.

Introductie
Het wordt verwacht dat de LG G6 in maart of april geïntroduceerd wordt. Met deze releasedatum is de LG G6 met abonnement verkrijgbaar vanaf midden april tot begin mei. Dit zijn op dit moment slechts geruchten dus blijf ons volgen voor het laatste nieuws over de LG G6.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.