Mogelijk Specificaties Galaxy S5 Mini Gelekt?

Galaxy-S5-BlauwHet is hoogst waarschijnlijk dat Samsung net als bij de Galaxy S3 en de Galaxy S4 een “mini” variant van de Galaxy S5 zal uitbrengen. Mogelijk zijn de eerste specificaties van de Galaxy S5 Mini gelekt en beschikt het toestel naast een kleiner display ook over een 2,3GHz processor.

Dit gerucht is opgedoken nadat er specificaties zijn gevonden in de “user agent profile” van een toestel met de codenaam “SM-G750A”. Hieruit is op te maken dat het gaat om een toestelvariant voor de Amerikaanse provider AT&T en dat het beschikt over een 2,3GHz processor, een resolutie 1280 bij 720 pixels en Android 4.3 (Jelly Bean). De processor is mogelijk de zelfde Qualcomm Snapdragon 800 processor als in de Galaxy Note 3.

SM-G750A

Er kan niet met zekerheid worden gezegd of de “SM-G750A” daadwerkelijk de Galaxy S5 Mini is. Een andere mogelijkheid is een budget variant, genaamd Galaxy S5 Neo. Helaas is er momenteel nog niet genoeg informatie en kunnen we alleen maar speculeren om welk toestel het hier gaat.

bron [galaxyclub]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.