Samsung Galaxy Note 4 Buigtest

Samsung-Galaxy-Note-4-buigtestEerder schreven we al over de zogeheten #bendgate van de iPhone 6 Plus en de buigtest van de Samsung Galaxy Note 3. Hieruit bleek dat de iPhone 6 Plus nogal makkelijk te buigen is en de Galaxy Note 3 een erg goeie bouwkwaliteit heeft. Maar hoe zit het eigenlijk met de nieuwe Galaxy Note 4?

De Galaxy Note 3 is dankzij de plastic behuizing erg sterk en lastig te buigen. De Galaxy Note 4 heeft echter een metalen frame langs de zijkant van het toestel, waardoor het toestel “iets” makkelijker ombuigt.

In de bovenstaande video van Unbox Therapy zien we dat de Galaxy Note 4 makkelijker ombuigt dan de Galaxy Note 3, maar dat de phablet wel een stuk sterker is dan de iPhone 6 Plus. Ook is de Note 4 weer terug te buigen, iets wat bij de iPhone 6 Plus alleen maar voor meer schade zorgde.

Uiteraard zijn deze tests niet extreem nuttig, maar het geeft wel aan dat de grotere smartphones zwakker zijn dan de kleinere toestellen en dat je een “aluminium” phablet beter niet in de zak van een te strakke broek stopt.

via [xgn]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.