“Samsung Galaxy Watch 3: Telefoongesprek Aannemen Door Vuist Te Maken”

samsung-galaxy-watch-3Samsung zal op 5 augustus een nieuwe smartwatch introduceren. Met deze Galaxy Watch 3 kunnen gebruikers volgens de laatste geruchten een telefoongesprek aannemen door een vuist te maken. Het maken van een vuist spant de spieren in de pols aan en geeft de smartwatch een signaal om het gesprek aan te nemen.

Deze informatie is gedeeld door XDA Developers, die een plug-in-applicatie voor de Galaxy Watch 3 hebben bestudeerd. De site ontdekte een functie voor gestures, waarbij de gesture voor het aannemen van een telefoongesprek het meest opviel. Het aannemen van een telefoongesprek via de ingebouwde speaker doe je namelijk door een vuist te maken. Een oproep negeren doe je door met je pols te schudden.

De bron schrijft verder dat de Galaxy Watch 3 ingebouwde valdetectie heeft en een contactpersoon op de hoogte kan stellen dat de drager van de smartwatch mogelijk in de problemen is. Als de gebruiker na een val niet reageert wordt een contactpersoon op de hoogte gesteld met de locatie en een geluidsopname van vijf seconden.

Eerder lekte al een duidelijke render van de Galaxy Watch 3 uit en spraken de geruchten over de komst van een 41mm en 45mm variant, met een 1,2-inch en 1,4-inch scherm. Na de introductie op 5 augustus zullen wij alle details met jullie delen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.