Samsung Galaxy Note 4 In Eerste Maand 4,5 Miljoen Keer Verkocht

Galaxy Note 4Samsung heeft bekend gemaakt dat de Galaxy Note 4 in één maand tijd maar liefst 4,5 miljoen keer over de toonbank is gegaan. Dit is iets minder dan de Galaxy Note 3, waarvan in de eerste maand 5 miljoen toestellen werden verkocht. De Galaxy Note 3 werd in de eerste maand echter in meer landen verkocht dan de Galaxy Note 4, waaruit we kunnen concluderen dat de Galaxy Note 4 het erg goed doet.

In landen als Zuid-Korea en China is de Galaxy Note 4 al een maand beschikbaar. In andere landen zoals Nederland, Amerika, Engeland en India is de Galaxy Note 4 echter nog maar sinds een week verkrijgbaar. Toch doet de phablet het al erg goed en is de Galaxy Note 4 al meer dan 4,5 miljoen keer verkocht.

De Galaxy Note 4 beschikt over een 5.7-inch display met een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels, een 2,7 GHz quad-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera, een 3220 mAh accu, een S-pen, een UV-sensor en een vingerafdrukscanner. Ook is de phablet voorzien van een metalen frame.

De Galaxy Note 4 krijgt een adviesprijs mee van 799 euro, maar is “gratis” in combinatie met een abonnement.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.