Honor Introduceert Honor 6 Plus Met Dubbele Camera

huawei-honor-6-plus-leadHonor heeft een grotere variant van de Honor 6 geïntroduceerd. Het unieke aan de Honor 6 Plus is de dubbele camera aan de achterzijde van het toestel. Ook de adviesprijs van 255 euro is erg aantrekkelijk.

De Honor 6 Plus is voorzien van een 5,5-inch display met een Full HD-resolutie, een octa-core Kirin 925 processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart en een 3600 mA accu. Aan de achterkant zitten twee 8 megapixel camera’s die te vergelijken zijn met de camera’s op de achterkant van de HTC One M8. Dankzij twee camera’s is het mogelijk om foto’s achteraf scherp te stellen. 

huawei-honor-6-plus-camera

De Honor 6 Plus is 7,5 millimeter dik, draait op Android 4,4 (Kitkat) met de  EMUI-skin en beschikt over een infraroodzender waardoor de smartphone als afstandsbediening kan worden gebruikt. Het is niet bekend of de Honor 6 Plus net als de Honor 6 in de nabije toekomst in Nederland verkrijgbaar zal zijn. In China krijgt de smartphone een adviesprijs mee van 1.999 Chinese yuan, zo’n 255 euro.

bron [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.